Met wie ik samenwerk

Eenmanszaken, freelancers en ZZP-ers

Ik werk zelf al jaren met veel voldoening als ZZP-er. Ik weet dus wat het is om zelfstandige te zijn. Deze ervaring gebruik ik graag om je te adviseren en te helpen bij het realiseren van je website. Het 1-op-1 samenwerken ervaar ik altijd als erg positief.

Kleine bedrijven

Het informele karakter en de korte lijnen bij veel kleine bedrijven sluit goed aan bij mijn werkwijze. Ik werk graag samen met deze teams bij het realiseren van website projecten.

Technische bureaus

Heb je vooral programmeurs in dienst en heeft je project een ontwerp nodig? Dan help ik je graag. Voor websites en web apps kan ik een visueel ontwerp maken of een mockup in de vorm van HTML/CSS templates. Ik ben zelf geen programmeur maar ben goed op de hoogte van wat er wel en niet mogelijk is.

Programmeurs

Ben jij programmeur en heb je een ontwerp nodig voor een website of web app? Dan help ik je daar graag bij. Ik kan een visueel ontwerp voor je maken of een werkende mockup in de vorm van HTML/CSS templates.

Samenwerken?

Heb je een interessant website of web app project? Bel mij, ik spreek er graag met je over door. Telefonisch ben ik bereikbaar op 038-337-7814. Stuur je liever een email? Geen probleem, deze kun je sturen naar post@woutervanderzee.nl.