Webdesign

Heb je een nieuwe website nodig? Dan help ik je daar graag bij. Bijna al mijn websites realiseer ik met WordPress. Daarnaast kan ik je helpen aan een website ontwerp zonder CMS, een visueel ontwerp of een WordPress theme op maat.

Lees ook met wie ik graag samenwerk en wat ik niet doe.

WordPress website

WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS dat wereldwijd door miljoenen mensen en bedrijven gebruikt wordt. Ik kan je helpen bij het realiseren van een volledige website met WordPress CMS. Ik help je vanaf het eerste idee tot live gaan. Daarbij maak ik gebruik van een premium WordPress theme.

Richtprijzen: van € 900,- voor een basis website tot € 2.700,- voor grotere websites.

WordPress website op maat

Wil je liever een uniek ontwerp of heeft je website speciale functionaliteit nodig? Dan kan ik je helpen met een website op maat. Ik ontwerp en ontwikkel het WordPress theme helemaal zelf en besteed geen werk uit. Zo kan ik jou de beste kwaliteit leveren.

Richtprijzen voor een WordPress website op maat van € 1.800,- tot € 3.600,-.

Ontwerp website

Wil je een statische website zonder CMS? Of wil je een website liever zelf koppelen aan een CMS? Dan kan ik je helpen aan een website ontwerp. Hiervoor maak ik HTML/CSS templates die geschikt zijn voor gebruik op mobiel, tablet en desktop.

Richtprijzen: van € 900,- tot € 2.700,-, afhankelijk van de complexiteit en aantal pagina's.

Visueel ontwerp website

Wil je enkel een ontwerp voor je website? Doe je de ontwikkeling, inclusief HTML en CSS, liever zelf? Dan help ik je graag bij het visuele ontwerp van je website. Ik maak mijn website ontwerpen bijna altijd met Sketch. In overleg kan ik werken met een andere tool. Ik werk netjes, gestructureerd en documenteer mijn ontwerpen altijd goed.

Richtprijzen: van € 900,- tot € 2.700,-.

Tarieven

Onderzoek, Vormgeving, Ontwerp, Projectmanagement: € 77,- per uur excl. BTW

Productie, Training, Onderhoud (in overleg): € 64,- per uur excl. BTW

Dit zijn richtprijzen. Werkelijke prijzen zijn afhankelijk van karakter en omvang project.

Samenwerken?

Zit er iets bij waar ik je mee kan helpen? Bel me, ik spreek er graag met je over door. Telefonisch ben ik bereikbaar op 038-337-7814. Stuur je liever een email? Geen probleem, deze kun je sturen naar post@woutervanderzee.nl.