Veldmerk

Veldmerk Digitale Strategie is een advies- en projectbureau voor bedrijven. De nieuwe website sluit beter aan bij de huidige bedrijfsactiviteiten en is geschikt voor smartphones en tablets.

Website Veldmerk, Jos Veldwijk, weergave desktop.Website Veldmerk, Jos Veldwijk, weergave tablet en telefoon.

Voor de nieuwe website is ervoor gekozen de diensten van Veldmerk duidelijker naar voren te brengen. Op basis van onderzoek en meerdere gesprekken met VeldMerk is een duidelijke, logische en gebruiksvriendelijke indeling voor de website gemaakt.De vormgeving is strak, clean en volgens het ‘less is more’ principe. Aanmelden voor de nieuwsbrief is voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Contact met de doelgroep is belangrijk en de nieuwsbrief is hiervoor een krachtig middel.

Geschikt voor mobiel en social media

De website is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets en maakt gebruik van zgn. responsive design. De inhoud en layout houdt rekening met de schermgrootte en de laadsnelheid van de website is sterk verbeterd. Artikelen op de website kunnen eenvoudig gedeelt worden via Social Media, zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Met het gebruiksvriendelijke WordPress CMS kan de website eenvoudig zelf worden beheerd.

opdrachtgever

Veldmerk

website

project

nieuwe website

kenmerken

  • informatie architectuur
  • ontwerp
  • productie

ontwerp

op maat aangepast website template Executive van Studiopress

oplevering

2013