Studio24-7

Studio24-7 van fotografe Merel de Bruyn helpt bedrijven met reclamefotografie. Merel de Bruyn vroeg mij haar te helpen met een website passend bij haar bedrijf en doelgroep.

Website Studio24-7, weergave tablet.Website Studio24-7, weergave telefoon.Website Studio24-7, weergave desktop.

In het onderzoek, bij de start van het project, brachten we de sterke kanten en kansen van Studio24-7 in kaart. Een van de conclusies was dat Merel zich ging richten op drie diensten: productfotografie, reportages en portretten voor social media.

In aansluiting op het onderzoek werd een ontwerp gemaakt voor de websitestructuur, zoals een sitemap en wireframes. Tegelijkertijd werd er gewerkt aan de vormgeving en de inhoud van de website.

Ontwerpen voor de doelgroep

Resultaat is een website die het beste van Studio24-7 weergeeft en geoptimaliseerd is voor zoekmachines, geïntegreerd met de belangrijkste social media, geschikt voor mobiel gebruik Websites optimaliseren voor mobiel gebruik met Responsive Design en voorzien van een blog.

De website is gerealiseerd binnen de gestelde planning en budget en helpt Studio24-7 zich op een moderne manier te presenteren aan haar doelgroep.

opdrachtgever

Studio24-7

website

project

nieuwe website

kenmerken

  • informatie architectuur
  • ontwerp
  • productie

ontwerp

op maat aangepast website template Modern Portfolio van Studiopress

oplevering

2013