Nextmarketeer Lectric

Nextmarketeer.nl is de website voor NextMarketeer B, een post-HBO opleiding voor online marketeers. NextMarketeer B is een opleiding van Lectric, een van de grotere aanbieders van trainingen en opleiding voor internet in Nederland.

Website Nextmarketeer, Lectric, weergave tablet en telefoon.Website Nextmarketeer, Lectric, weergave desktop.

Voor de opleiding NextMarketeer B is een goede vindbaarheid van de website (SEO) in zoekmachines belangrijk. Onder andere daarom is ervoor gekozen de website te realiseren met het WordPress CMS. WordPress is een van de beste contentmanagementsystemen voor SEO WordPress en SEO door Joost de Valk op yoast.nl.. Met het WordPress CMS is het voor Lectric eenvoudig de vindbaarheid van de website te optimaliseren.

De website is geschikt voor mobiel gebruik, zoals smartphones en tablets. Iets wat steeds belangrijker wordt, steeds meer mensen gebruiken websites mobiel en op kleine schermen. Bovendien helpt het optimaliseren van de website voor mobiel de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren Google adviseert websites geschikt te maken voor mobiel (technisch artikel).

Met het gebruiksvriendelijke CMS kan Lectric de website zelf eenvoudig beheren. De website is gerealiseerd met een bestaand WordPress template.

opdrachtgever

Lectric

website

project

nieuwe website

kenmerken

  • informatie architectuur
  • ontwerp
  • productie

ontwerp

op maat aangepast website template Choices van Kriesi.at

oplevering

2013