Anton ter Veen

Anton ter Veen werkt als zelfstandig aannemer in de regio Zwolle voor particulieren aan verbouwingsprojecten, zoals woninguitbouw en dakkapellen.

Website Anton ter Veen, weergave telefoon.Website Anton ter Veen, weergave desktop.

Anton ter Veen had nog geen website en wilde graag zijn bedrijf online presenteren. Er is gekozen voor een 1-pagina website. Daarmee kan het bedrijf beknopt en overzichtelijk getoond worden. De website is gerealiseerd met een ontwerp op maat.

Ontwerp op maat

De website opent met een grote sfeerfoto in combinatie met de propositieDe propositie is een kernachtige omschrijving van het bedrijf. Een goede propositie maakt duidelijk wat het bedrijf doet, waarom en voor wie. van Anton ter Veen. In de vormgeving zijn bij het bedrijf passende stijlelementen gebruikt, zoals een steenstructuur als achtergrond en een gemetseld muurpatroon aan de onderzijde.

Modulair en geschikt voor mobiel

Voor de website is een modulair ontwerp gemaakt. Hiermee is de website in de toekomst eenvoudig uit te breiden, bijvoorbeeld met meerdere pagina's en een blog. De website is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, social media en SEO (zoekmachinevindbaarheid).

opdrachtgever

Anton ter Veen

website

project

nieuwe website

kenmerken

  • informatie architectuur
  • ontwerp
  • productie

ontwerp

op maat

oplevering

2014