Taronja

Taronja is een nieuwe winkel voor exclusieve woonaccessoires in het oude stadshart van Zwolle. Voor Taronja heb ik de website gerealiseerd. De website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en gebruik op telefoon, tablet en computer.

Website Taronja, weergave mobiel (3x)Website Taronja, weergave desktop

Praktisch en sfeer

Bij de start van het project heb ik samen met Taronja de doelstellingen van de website bepaalt. De belangrijkste twee waren:

  1. het geven van praktische informatie aan potentiële klanten
  2. het overbrengen van de sfeer en uitstraling van de winkel

Beide doelen zijn gerealiseerd. Het eindresultaat is een informatieve website met een warme uitstraling en veel beeldmateriaal.

Oranje

De uitstraling en sfeer worden sterk bepaald door kleurgebruik en foto's. De kleur oranje is nadrukkelijk aanwezig op de website. Oranje is de huisstijlkleur van Taronja. Het oranje staat voor: warm, creatief en energiek.

De gebruikte foto's geven een duidelijk beeld van de winkel. Taronja zit in een karakteristieke historische pand. Foto's hiervan ontbreken dan ook niet - alhoewel het er in het echt nog beter uitziet :).

Overzicht

Taronja is meer dan een winkel. Op de eerste etage is er ruimte die verhuurd wordt voor workshops, vergaderingen en exposities. Informatie hierover heeft een logische plek gekregen op de website. Zonder dat het de pagina's over de winkel zelf in de weg zit.

opdrachtgever

Taronja

website

project

nieuwe website

kenmerken

  • informatie architectuur
  • ontwerp
  • productie

ontwerp

template

oplevering

2017