Sjouke Westhoff Architect

Sjouke Westhoff is een zelfstandig architect en werkt op projectbasis voor particulieren, bedrijven en organisaties. Voor zijn bureau had hij behoefte aan een vernieuwde website. Een website die zowel wat betreft vormgeving als techniek voldoet aan de huidige eisen.

Sjouke Westhoff Architect website weergave tabletSjouke Westhoff ArchitectSjouke Westhoff website weergave telefoon

De website heeft voor Sjouke Westhoff Architect een vooral representatieve functie. Het toont uitgevoerd werk en de persoon erachter. Voor de presentatie zijn foto's van groot belang. (Grote) foto's hebben dan ook een prominente plek op de website. Zo bestaat de homepage en de overzichtspagina's uit voornamelijk beeld. Op de projectpagina's staat een korte toelichting en vaak twee of drie extra foto's en/of tekeningen.

De website heeft een minimale stijl. Dit heeft twee redenen. Als eerste,  het is de stijl die Sjouke Westhoff erg aanspreekt. Dit is een persoonlijke website en het geeft de smaak en voorkeur van Sjouke Westhoff weer. De tweede reden is dat door de minimale vormgeving alle aandacht uitgaat naar de inhoud: foto's en tekst. Geen versieringen die de aandacht kunnen afleiden.

De website is geschikt voor mobiel gebruik Steeds vaker worden websites bekeken op telefoons en tablets. Websites hiervoor geschikt maken is daarom essentieel. Zie ook dit artikel over het belang van de laadsnelheid van websites voor mobiel gebruik., zoals smartphones en tablets. Websites worden steeds meer op dit soort devices bekeken. Een aangepaste weergave van de website op deze kleinere schermen is dan ook een must.

opdrachtgever

Sjouke Westhoff Architect

website

project

nieuwe website

kenmerken

  • informatie architectuur
  • ontwerp
  • productie

ontwerp

op maat aangepast website template Sonnet van Tink Tank

oplevering

2014