Erik Nieuwenhuis

Erik Nieuwenhuis is een loopcoördinatie- en techniektrainer. Hij werkt voor voetbal- en hockeyclubs in binnen- en buitenland. Als een soort online visitekaartje heb ik een 1-pagina website voor Erik ontworpen.

Erik Nieuwenhuis website weergave tablet en telefoonErik Nieuwenhuis website weergave desktop

Ontwerpconcept

Het leek ons leuk een centraal thema of concept te gebruiken voor het ontwerp. Voor het concept zijn twee basisvormen gebruikt:

  • cirkel
  • lijnen

Erik werkt voor voetbal- en hockeyclubs. Beide sporten gebruiken een bal en spelen op een veld. Hiervan is het ontwerpconcept afgeleid, de cirkel van de bal en de lijnen van de veld belijning. Beide ontwerpelementen komen op verschillende plaatsen in het ontwerp terug.

Het werken met een ontwerpconcept is niet alleen leuk, maar heeft ook een aantal voordelen Bluem is een project waar ik ook met een ontwerpconcept gewerkt heb.. Het zorgt voor herkenbaarheid en helpt het ontwerp consistent te houden. Bij het ontwerpen van nieuwe elementen op de website is het concept sturend. Het concept zorgt er voor dat het ontwerpen efficiënter verloopt en de website voor de gebruiker logischer in elkaar steekt.

opdrachtgever

Erik Nieuwenhuis

website

project

nieuwe website

kenmerken

  • ontwerp
  • productie

ontwerp

op maat

oplevering

2014