AGV Consult

AGV staat voor Automated Guided Vehicles. AGV’s zijn zelfstandig rijdende voertuigen die vooral in de industrie gebruikt worden. AGV’s transporteren geheel zelfstandig goederen zoals pallets, dozen en kratten. Vooral grotere bedrijven maken gebruik van AGV systemen. AGV Consult adviseert deze bedrijven bij het aanschaffen en implementeren van AGV systemen.

AGV Consult website, mobile weergave - Wouter van der Zee, WebdesignHomepage AGV Consult website, desktop weergave - Wouter van der Zee, WebdesignAGV Consult website, tablet weergave - Wouter van der Zee, Webdesign

De opdracht

AGV systemen zijn complex en vergen een grote investering. Het is een specialistisch vakgebied waar hoogstaande technische kennis voor nodig is. Voor bedrijven moet het duidelijk zijn dat de investering de moeite waard is. De website agvconsult.com overtuigt klanten dat AGV Consult de juiste expertise en ervaring heeft.

De website

De focus van de website ligt op de succesvolle aanpak van AGV Consult. Deze is samengevat in een 4-stappenplan en centraal geplaatst op de website. Hieraan ondersteunend is informatie over huidige trends in de AGV industrie. Professioneel gemaakte foto's tonen verschillende sectoren waarvoor AGV Consult werkt.

Compact

AGV systemen zijn complex, zo ook het hele traject van aankoop en implementatie. AGV Consult brengt hierin focus en overzicht. Daarom is er voor een één-pagina website gekozen. Een één pagina website helpt de boodschap tot de kern te brengen.

Technische realisatie

De website is geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop. Eén van deze optimalisaties is het cachen van de website. Caching zorgt voor het verkorten van de website laadtijd. Een goede prestatie van de website - zoals een korte laadtijd - is ontzettend belangrijk. Gebruikers haken af bij een lange laadtijd. Zoekmachines zoals Google belonen websites met een korte laadtijd wat resulteert in een hogere ranking.

opdrachtgever

AGVConsult BV

website

project

website AGV Consult

kenmerken

  • informatie architectuur
  • ontwerp
  • productie
  • projectmanagement

ontwerp

template

oplevering

2018